miercuri, 10 februarie 2010

Cadou de Valentine’s Day: Spa în doi

Valentine’s Day înseamnă, pentru cei cu bani, cine romantice în restaurante de lux, pietre preţioase şi cadouri scumpe. În ultimii ani, însă, dezvoltarea industriei de wellness din România a introdus un nou mod de sărbătorire a Zilei Îndragostiţilor: câteva ore de terapie în doi la un Spa exclusivist.

capital.ro face o trecere în revistă a celor mai scumpe pachete de terapie în doi disponibile în România.

„Ritual SPA de o zi” este unul dintre cele mai exclusiviste pachete de relaxare disponibile în cadrul centrului Natura Spa din Bucureşti. Acesta îi reţine pe clienţi 5 ore, timp în care au loc o serie de procese de relaxare, potrivit Robertei Enculescu, sales & marketing executive al companiei. Pachetul include un ritual de spălare a mâinilor şi picioarelor, exfoliere cu extract de bere, 40 de minute de relaxare, împachetare astringentă în fân din Alpi şi cu creme special create, la care se adaugă un masaj Pantai cu bocceluţe fierbinţi din ierburi. Preţul cerut cuplului pentru toate acestea este 1.240 de lei.

Acelaşi tarif este perceput şi pentru pachetul „Ritual SPA de o zi Ocean Detox”. De această dată, clienţii dispun de împachetare astringentă cu alge detoxifiante şi împachetare nutritivă cu unt de capră, la care se adaugă masaj Tibetan Song, toate întrerupte de câteva minute de relaxare.

Eden Spa, unul dintre primele centre de wellness din România, a pregătit câteva pachete special create pentru Valentine’s Day: „Love Celebration for Couples”, cu un preţ de 750 de lei, „Love me Tender”, 465 de lei, şi “All You Need is Love”, pentru 240 de lei.

„Primul dintre ele include un masaj cu pietre calde pentru doi şi servire de şampanie şi ciocolată. „All You Need is Love” include un masaj corporal cu miere şi lavandă, urmat de un minifacial cu aromă de mandarine.

Cel de-al treilea este un pachet mai complex, care aduce laolaltă un mix de ritualuri. Un peeling urmat de împachetare cu ciocolată şi un masaj. Iar la final îndragostiţii vor degusta şampanie, căpşuni şi ciocolată”, a explicat pentru capital.ro Liliana Paraipan, manager Eden Spa.

Continuarea in Capital

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu